Hladilnik GORENJE NRC6203SXL5 737403 - Aparati-online.si

Hladilnik GORENJE NRC6203SXL5 737403

Spletna cena: 716,90 €
Dobavljivost: Na zalogi, dobava 2-3 delovne dni
Informacija o zalogi je informativne narave.
Koda izdelka: 83519
Garancija: mesecev
+
NO FROST zamrzovalnik
NO FROST je način hlajenja brez nabiranja ivja in ledu v zamrzovalnem delu. Led se nabira v zamrzovalnem jedru, ki ga ne vidimo, občasno se vključijo grelci, ki ta led odtajajo in voda izhlapi v prostor. Pri odtajevanju ledu z grelcem lahko nastane pokanje ledu, kar je povsem normalno. Zamrzovalnik je potrebno čistiti, kljub temu, da se v njem ne nabirata led in ivje.

Shranjevanje ob izpadu el energije
Ob izpadu električne energije, bodo vaša živila ostala uporabna še 15 h. Seveda pri tem ne smemo odpirati vrat hladilnika ali zamrzovalnika.

Zmogljivost zamrzovanja
Z vklopom hitrega zamrzovanja, boste lahko naenkrat zamrznili 13 kg/24h svežih živil.

NO FROST hladilnik
NoFrost sistem z intenzivnim kroženjem zraka v hladilnem delu odstranjuje vso odvečno vlago in preprečuje nabiranje ledu in sreža med živili, ki otežujeta izvlek predalov, pregled nad vsebino in čiščenje.

Samodejno odtaljevanje hladilnega dela
Hladilnega dela ni potrebno odtaljevati. Na zadnji steni se nabira ivje, ki se spremeni v vodo in odteka iz aparata. Voda izhlapi v prostor.

Dinamično hlajenje z ventilatorjem
V hladilnem delu je nameščen dodaten ventilator, ki povrzoča kroženje zraka v hladilnem delu. Kroženje zraka povzroča hitrejše ohlajevanje in odpravlja temperaturne cone v hladilnem delu.

Ionizator
Ionizator zraka v hladilnku, ki ustravrja idelano klimo za shranjevanje svežih živil v hladilnku.

Predal nulta cona
Nulta cona je prostor v hladilniku ohlajen na okoli 0 °C, kar podaljšuje čas shranjevanja živil, predvsem zelenjave in mesa. Zelenjava zdrži do 5 krat dlje, poltrajni in mesni izdelki do trikrat dlje.

Ocenite izdelek

Ocena Zelo slabo           Zelo dobro
TNA_CENA"]; ?> } ] });