Aparati-online.si

Dostava izdelkov

Strošek dostave:

Cena poštnine preko Pošte Slovenije znaša 6,99 EUR, ne glede na težo in število artiklov. Strošek dostave je zaračunan na vašem naročilu in računu, ki ga poravnate preko predračuna ali po povzetju. Pri plačilu po povzetju, Pošta Slovenije obračuna dodaten strošek provizije 1€.

Splošne informacije

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije,  kjerkoli po Sloveniji, do vrat vašega stanovanja. Dostava se navadno izvaja od ponedeljka do petka, med 8:00 in 16:00 uro. Če lokalna izpostava pošte omogoča popoldansko oz. sobotno dostavo, se je po dogovoru z dostavljavcem mogoče dogovoriti tudi za to opcijo.

S strani portala Pošte Slovenije boste obveščeni, da je bila pošiljka odposlana. Na SMS in elektronsko pošto boste prejeli številko paketa, na podlagi katere lahko preko portala https://sledenje.posta.si sledite svoji pošiljki. Pred dostavo vas je dostavljavec dolžan poklicati in obvestiti o približni uri dostave. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu oz. ste nedosegljivi po telefonu, lahko paket prevzamete na lokalni poštni izpostavi oz. se dogovorite za ponovno dostavo. Dostavljavec je opremljen s transportnim vozičkom, za artikle večjih dimenzij, ste ob dostavi dolžni zagotoviti pomoč.